Splitleasing - Firmabil uden beskatning

Har man et kørselsmønster, hvor man kører flere erhversmæssige kilometer end private kilometer, så kan splitleasing vise sig som en god idé! Alt efter bilens beskatningsgrundlag og hvor mange kilometer man kører, vil regnestykket være mere eller mindre fordelagtigt - så det er altså meget individuelt, om splitleasing passer til ens situation.

Hvad er Splitleasing?

Splitleasing - eller delleasing, som det også kaldes - går i sin enkelhed ud på, at kunne køre privat i sin firmabil uden at blive beskattet. Dette klares ved, at arbejdsgiver og den ansatte deler omkostningerne til leasing og drift af bilen imellem sig; arbejdsgiver betaler for de erhvervsmæssigt kørte kilometer, og den ansatte betaler for de privat kørte kilometer. Principielt to selvstændige leasingaftaler, der administreres via elektronisk kørebog, og afregnes en gang om måneden

BestCAR samarbejder med FOCUS split leasing, der håndterer alle omkostninger til bilen - brændstofforbrug, forsikring, service, reparationer, grøn ejerafgift, m.v. - og arbejdsgiver og den ansatte modtager herefter hver deres regning, der dækker de faktiske omkostninger til de kørte kilometer. Arbejdsgiver betaler kun for de erhvervsmæssigt kørte kilometer - den ansatte betaler for de privat kørte kilometer, og undgår til gengæld beskatning af fri bil - en besparelse for begge parter!

Kontakt os for mere information om splitleasing.

Thomas Jepsen

Thomas Jepsen

+45 30 24 28 00

thomas@bestcar.dk