Hvorfor BestCAR og hvordan kan vi hjælpe dig?

BestCAR er skabt på en passion, der handler om eksklusive biler - og om en troværdig måde at drive forretning på.

BestCAR er bygget op som et konsulentfirma. Vi ser ikke os selv som bilsælgere eller som en ordinær bilforhandler - vi foretrækker ordet bilmægler, da vores fornemmeste opgave er, at varetage kundens interesser!

Bilbranchen har i årevis haft ry for at være befolket af plattenslagere og svindlere - muligvis med god grund. Men vi går nye veje i BestCAR!

Vi er eksperter i at finde og levere netop den bil du ønsker - helt ned i detaljer ved udstyr, farve, motorstørrelse, ønsket kilometertal, etc.

Tillid, kommunikation og god rådgivning.

For at du ikke skal være i tvivl om vores engagement, har vi total åbenhed omkring vores forretning og indtjening. Vi stiller vores expertise til rådighed for et aftalt honorar, og arbejder herefter med det klare mål, at levere den bedste bil til den billigst mulige pris!

Importerer du bil igennem BestCAR hjælper vi dig til at få det rigtige mærke, den rigtige model, det rigtige udstyr, den rigtige motor - og det giver de bedste muligheder for en fornuftig gensalgspris og en god totaløkonomi. Og så har du oven i købet glæde af alle de lækre detaljer ved bilen imens du har den!

Thomas Jepsen

Thomas Jepsen

+45 30 24 28 00

thomas@bestcar.dk