Import af eksklusive biler

Hver uge finder vi eksklusive biler rundt omkring i hele verden, som vi importerer direkte til specifikke kunder - altså import på bestilling. Vi er stolte af og glade for den store tillid vi oplever, og vi sætter en ære i at honorere vores kunders ønsker og forventninger - og gør hvad vi kan for at overgå dem!

Finder du ikke lige den bilmodel du søger på vores hjemmeside, så kontakt os via mail eller telefon - så finder vi det, du ønsker, og laver et konkret tilbud!

Ved du ikke præcis, hvad du vil have, men bare gerne vil have en snak om mulighederne og hvilke biler vi kan tilbyde, så kontakt os endelig. Vi rådgiver og vejleder gerne i valget af mærke, model, udstyr og motorstørrelse, så du er sikker på at få netop den bil, der lever op til dine krav og behov.

Se også vores lagerbiler - disse biler er til omgående levering og kan besigtiges efter aftale. Alle vores biler er selvfølgelig fuldt serviceret og med komplet historie; vi handler kun med toppen af Europas brugte biler, og gennemgår alle detaljer nøje før og efter import!

Vi udnytter vores netværk og bruger meget tid og energi på importdelen, da “den rigtige bil” sikrer en problemfri leasingperiode med en driftssikker bil - en god gensalgsværdi – og ikke mindst sikkerhed for, at ejer/service/skade/kilometer forhold er i orden! Skulle der mod forventning være fejl eller mangler, der ikke er beskrevet før hjemkomst, udbedres disse uden omkostninger for dig. Vi står altså 100% på mål for, at bilen lever op til det aftalte!

Vil du have et overblik over hvilke biler vi tidligere har importeret, så kig på listen over solgte biler - her vil de fleste finde inspiration og fornøjelse af de mange billeder og udstyrsbeskrivelser. Solgte Biler

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se referencer

Thomas Jepsen

Thomas Jepsen

+45 30 24 28 00

thomas@bestcar.dk