Flex Leasing af eksklusive biler

Ønsker man sig en specialbil, sæsonbil eller meget eksklusiv bil, er der kæmpe økonomiske fordele ved at benytte sig af en Flex Leasing aftale! Men flex leasing kan faktisk være interessant på biler startende fra ca. 300.000 kr. inkl. afgift.

Siden januar 2011 har vi haft et tæt og velfungerende samarbejde med leasingselskabet FOCUS flex leasing A/S, der har storkundeaftale med SKAT. Det betyder, at alle leasingkontrakter og -vilkår er forhåndsgodkendte af SKAT - og at vi kan levere nummerplader fra dag til dag! Læs mere om vores samarbejde med FOCUS flex leasing A/S HER!

Bemærk - Flex Leasing tilbydes både som privat- og erhvervsleasing!

Hvad er Flex Leasing?

Leasingselskabet køber en bil uden afgift efter leasingtagers ønsker, og er i leasingperioden registreret som ejer - leasingtager registreres som bruger. Når man flex leaser en bil, beregnes registreringsafgiften på månedsbasis.

I praksis betyder det, at der beregnes en procentdel af køretøjets registreringsafgift pr. måned, så længe leasingaftalen løber, og man betaler altså ikke den fulde afgift på een gang! Efter endt leasing skal der ikke afregnes yderligere registreringsafgift til den danske stat. Altså kan leasingtager efter endt leasing vælge at lave en ny flexleasingkontrakt eller lade leasingselskabet sælge bilen uden afgift. Ved fornyelse af leasingkontrakten, vil afgiften og værdien af bilen typisk være faldet, og derved falder leasingydelsen.

Hvilke biler er attraktive at Flex Lease?

Jo dyrere køretøjet er, jo mere "sparer" man. Hele besparelsen ligger i afskrivnings- og finansieringsgrundlaget, som ved flexleasing er 30-50% af en tilsvarende bil med fuld afgift, da der kun afskrives på bilens værdi ekskl. afgift.

Altså betales der i princippet for nummerpladerne med en procentdel af registreringsafgiften - dette gør det også muligt kun at have plader på en sæsonbil i de måneder, hvor den rent faktisk benyttes!

Samtidig er kapitalbindingen væsentligt mindre, da det kun er bilens pris ekskl. moms og afgift, der finansieres.

Hvad er forskellen på Flex Leasing og Operationel Leasing?

Traditionel operationel leasing bygger på det princip, at leasingselskabet tager bilen tilbage efter endt leasing. Leasingtager forpligter sig til at levere bilen tilbage i god stand - uden buler, ridser og andre skader - samt at overholde den kilometerbegrænsning, der er aftalt i leasingperioden. Lever bilen ikke op til det aftalte, udbedres skaderne for leasingtagers regning, og overkørte kilometer afregnes efter aftalt takst.

Leasingselskabet indregner altså bilens forventede værditab i leasingydelsen, så de føler sig helt sikre på ikke at tabe penge ved et efterfølgende salg. Leasingselskabet påtager sig risikoen for tab - men altså også muligheden for gevinst.

Ved Flex Leasing betaler leasingtager kun for bilens faktiske afskrivning og ikke et beregnet værditab. Vi indregner selvfølgelig et realistisk værditab i leasingydelsen, så vores kontrakter giver så klart et billede af de faktiske omkostninger som muligt - men opnås en salgspris, der er højere eller lavere end restværdien, reguleres gevinst eller tab med leasingtager!

Fordele ved Flex Leasing igennem BestCAR

  • Vi leverer nummerplader fra dag til dag! Leaser du igennem BestCAR, er der ingen lang ekspeditionstid hos SKAT, og ingen risiko for afvisning af leasingkontrakten. Vi arbejder sammen med FOCUS flex leasing A/S, der som selvanmelder og storkunde hos SKAT vurderer afgiften og leverer nummerplader fra dag til dag!

  • Du kan frit køre de kilometer du ønsker: De fleste leasingkontrakter har indbygget loft på antal kørte kilometer; oftest 15-20.000 km pr. år. Det har vi ikke! Så selvom du har et stort kørselsbehov, er det stadig en mulighed at flex lease din bil igennem BestCAR!
  • Du kan frit lade andre køre bilen: Selvom bilen står med leasingselskabet som ejer, og leasingtager som bruger, er der ingen restriktioner på, hvem der må køre den. Du kan altså frit låne bilen ud til familie og venner!
  • Du bestemmer helt selv, hvor lang leasingperiode du ønsker: Vi skræddersyr leasingperioden efter dine behov; typisk 6-36 måneder. Ønsker du at Flex Lease en bil i fx 24 måneder, kan vi lave leasingperioden på først 12 måneder - herefter genvurderes registreringsafgiften (der givetvis er faldet betragteligt), og i de næste 12 måneder vil leasingydelsen altså være lavere! Ved Flex Leasing har vi også mulighed for, kun at have plader på en bil i de måneder du rent faktisk bruger den. Så leaser du fx en cabriolet eller et andet sæsonkøretøj, betales der kun registreringsafgift i de måneder leasingaftalen løber - resten af tiden holder køretøjet på lager uden plader og altså uden afgift!
  • Attraktiv forsikring: Vi kan i langt de fleste tilfælde tilbyde billig forsikring, da bilen forsikres for den reelle værdi og ikke hvad den koster med fuld dansk afgift. Leasingtager kan naturligvis også forsikre bilen igennem eget forsikringsselskab, såfremt dette skulle være et ønske.
  • Leasingaftale, der passer til dine behov: Med en variabel udbetaling er det muligt at påvirke leasingydelsen. Vi tilbyder leasingkontrakter med helt ned til 15% af bilens værdi ekskl. afgift i udbetaling - men jo højere udbetaling, jo lavere leasingydelse!
  • Mulighed for at sælge bilen i udlandet - vi er ikke begrænset af det danske marked: Danmark er et begrænset marked ved salg af specialbiler, cabrioleter, eksklusive biler og motorcykler. Ved Flex Leasing står køretøjet uden afgift efter endt leasing, og kan frit sælges i hele Europa - og problemfrit indgå i en handel ved køb eller import af den næste bil!

Thomas Jepsen

Thomas Jepsen

+45 30 24 28 00

thomas@bestcar.dk